Zwem ABC – diploma C 

Altijd al gek geweest op zwemmen en wil je misschien wel meer doen met je zwemdiploma's? Zwem en polo vereniging IJsselmeer geeft les voor het diploma C.

Het zwemmen voor diploma C vormt het topje van de ijsberg van het Zwem ABC, het is belangrijk dat deze door gemotiveerde en gediplomeerde trainers wordt gegeven. Enthousiaste trainers van zwem en polo vereniging IJsselmeer geven elke woensdag weer les aan een vaste groep zwemmers. Iedere week een bekend gezicht voor de zwemmer maar ook voor de trainer! Een vast aanspreekpunt in een belangrijke zwemtijd is heel essentieel. Ons streven is een groepsgrootte van maximaal 15 kinderen.

Zwemmen voor het Zwem ABC – diploma C wordt 1 x per week gegeven op de woensdagmiddag, voor de tijden zie trainingstijden. Binnen zwem en polo vereniging IJsselmeer stroom je gelijk door naar een ander zwemdiploma, waterpolo of wedstrijdzwemmen. Onze trainers hebben ook kijk op aankomend talent en zullen u, als ouder, ook zeker adviseren in de weg die gevolgd kan worden na het C diploma.

Naast de oefeningen voor het diploma C oefenen we ook voor Junior reddend z\wemmen 1. Dat betekend extra oefenstof woordoor er minder vaak wordt afgezwommen maar als je afzwemt ook gelijk voor 2 diploma's afzwemt!

Voor het Zwem ABC- diploma C / Junior reddend zwemmen geldt momenteel geen wachtlijst!.

Neem contact op met onze coördinator voor meer informatie of voor het afspreken van 2 proeflessen. 

Marijt van der Bom
diploma@ijsselmeerhuizen.nl 

 

ZwemABC