zwemmen_19.jpg

Inschrijfprocedure:

Om je in te schrijven bij Z&PV IJsselmeer hebben wij een paar dingen van je nodig. Op deze pagina willen we je uitleggen wat je moet doen om goed ingeschreven te worden bij onze vereniging.

Belangrijk om te weten is dat je, onder het kopje "Club Menu", alle benodigde formulieren en reglementen op onze website kunt vinden.

Hieronder de formulieren die je dient in te invullen voor een complete inschrijving. Je kunt alles zelf ondertekenen als je ouder bent dan 18, anders dient een ouder/voogd te tekenen:

Indien van toepassing kun je ook het Aanvullend Inschrijfformulier (deze zit gekoppeld aan het Inschrijfformulier) invullen. Deze formulieren lever je vervolgens in bij je trainer of afdelingscoördinator. Deze persoon zorgt ervoor dat alles bij de ledenadministratie terecht komt.

Verder dien je een aantal belangrijke regels en voorwaarden te kennen of kennis van te hebben genomen. Dit zijn de volgende:

Al deze documenten kun je vinden op onze website en zijn van belang om te weten hoe de dingen zijn geregeld binnen onze vereniging.

De contributie gaat altijd in op de eerste van de volgende maand waarin met zwemmen is begonnen. Dus voor die datum dient het inschrijfformulier te zijn ingeleverd!

Wij zijn zeer verheugd dat je lid wilt worden van onze vereniging. Wij zullen ons met z'n allen inspannen er een geweldige tijd van te maken, maar daar hebben we jou ook bij nodig!
Help ons Z&PV IJsselmeer tot de meest gezellige en sportieve zwemvereniging van deze omgeving te maken.

Namens alle afdelingen en het bestuur