HomeActiviteitenSwim & Fun

Wat is Swim & Fun?

Heb jij je Zwem-AB gehaald en wil je blijven zwemmen? Ben jij een echte waterrat, maar weet je nog niet zo goed welke zwemsport het beste bij je past? Of vind je alle zwemsporten leuk en wil je nog even niet kiezen? Dan is Swim & Fun Z&PV IJsselmeer echt iets voor jou!

Met Swim & Fun ga jij verder dan de diploma’s van het Zwem ABC. Je gaat spelenderwijs, door allerlei leuke trainingen en spelletjes dingen leren over wedstrijdzwemmen, waterpolo en zwemmend redden.

Het belangrijkste is dat plezier voorop staat in het Swim & Fun van IJsselmeer Huizen.

… beter leren zwemmen en plezier staan centraal …

 

Je gaat kennismaken met zwemmen en waterpolo. Je leert samen met je vriendjes en vriendinnetjes sporten, het zwemmen lang vol te houden, lang onder water te blijven, trucjes in het water en nog veel meer. 

Naast het reguliere programma biedt het Swim & Fun, in samenwerking met de afdelingen van Z&PV IJsselmeer, andere activiteiten, zoals een Zwemkamp, Paaszwemmen, Sinterklaastfeest-training, Clubkampioenschappen, zwemwedstrijden en waterpolotoernooien.

Kan ik meedoen met het Swim & Fun?

Je kan je aanmelden voor Swim & Fun wanneer je:

  • wanneer je 6 jaar of ouder bent;
  • in bezit bent van een A en B zwemdiploma;
  • graag zwemt.

Als jij dit bent zien we je graag bij Swim & Fun!

Je kunt 2 x per week meedoen met Swim & Fun op maandag en woensdag. De trainingstijden zijn: 17:45 uur tot 18:45 uur. De training wordt gehouden in zwembad De Meent in Huizen, aan de Graaf Wichman 177, 1276 KD Huizen.

Proefles?

Als jij het leuk vindt om een keer mee te doen met Swim & Fun, stuur dan een mailtje naar swimenfun@ijsselmeerhuizen.nl en kom een aantal trainingen mee proefzwemmen!